DEAŞ'a bağlı 'en tehlikeli teröristlerden biri' yakalandı

DEAŞ'a bağlı 'en tehlikeli teröristlerden biri' yakalandı

Tunus'un Kassarin'in dağlık bölgesi Es-Selum'da terör örgütü DEAŞ'a bağlı Cund el-Hilafe'ye mensup "en tehlikeli teröristlerden biri" yaralı olarak ele geçirildi

Tunus'un batısındaki Kassarin vilayetinin dağlık  bölgesinde, terör örgütü DEAŞ'a bağlı Cund el-Hilafe'ye mensup "en tehlikeli teröristlerden biri"nin yaralı olarak ele geçirildiği bildirildi. 

Savunma Bakanlığının Tunus resmi haber ajansı TAP'ta yer alan  açıklamasına göre, Kassarin vilayetine bağlı Es-Selum Dağı'nda pusu kuran askeri  güçler, Burhan el-Bulabi (26) isimli teröristi ayağından vurdu.

EN TEHLİKELİSİ YAKALANDI

Yaralı olarak ele geçirilen Bulabi, Sidi Bu Zeyd ve Kassarin  vilayetleri arasında kalan El-Megile Dağına nisbeten "Megile Emiri" olarak  tanınıyor. Bulabi'nin terör örgütü DEAŞ'a bağlı Cund el-Hilafe'ye mensup "en  tehlikeli teröristlerden biri" olduğu ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN