Denizaslanına ekmek veren kız kendini bir anda suda buldu

Denizaslanına ekmek veren kız kendini bir anda suda buldu

Kanada'da bir hayvanat bahçesinde denizaslanına ekmek parçası veren küçük kız, sırtını döner dönmez neye uğradığını şaşırdı. Küçük kızı gözüne kestiren hayvan, kızı elbisesinden tutarak suya çekti.

KARAR HABER MERKEZİ

Her sene Kanada'da yüzlerce turistin ziyaret ettiği Steveston Fisherman's Wharf'da sıra dışı bir kaza meydana geldi. Denizaslanına ekmek parçası vermek için havuzun kenarına yaklaşan küçük bir kız, havuz kenarına oturunca neye uğradığını şaşırdı.

17-05/21/su.jpg

ELBİSESİNDEN TUTUP SUYA ÇEKTİ

Denizaslanını yedirdirkten sonra kenarda sırtını dönük bir şekilde oturan ve diğer ziyaretçilerle hayvanları izlemeye devam eden kızı, sudan çıkan denizaslanı aniden elbisesinden kavrayıp suya çekti. Ne olduğunu fark edemeyen kız bir anda suya düştü. Olayı fark eden diğer ziyaretçiler çığlık atmaya başlayınca, kızın amcası bir an bile düşünmeden kızın peşinden suya atladı. 

17-05/21/deniz.jpg

SON ANDA KURTULDU

Amcasının suya atlaması sebebiyle kısa sürede derin havuzdan kurtarılan kız, havuz kenarına çıkarıldığında uzun süre kendine gelemedi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan kızın görüntüleri, sosyal medyada kısa sürede binlerce kez izlendi. 

17-05/21/kanada.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN