Dünya liderlerinden Ramazan Bayramı mesajı

Dünya liderlerinden Ramazan Bayramı mesajı

Dünyaca ünlü liderler, Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajları yayımladı.

Vladimir Putin, Rusya Federasyonu'nda yaşayan yaklaşık 20 milyon Müslüman'ın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Kremlin'den yapılan açıklamaya göre Ramazan Bayramı'nı 'derin manevi anlam taşıyan bir bayram' olarak nitelendiren Rusya Devlet Başkanı  Putin, "Ramazan Bayramı, yenilenmenin memnuniyetini, adanmışlığı, iyilik yapmayı ve ihtiyaç sahiplerine yardımı simgeliyor" ifadelerini kullandı.

ABD

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ve dünyadaki tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Trump, Ramazan Bayramı'na ilişkin yayımladığı mesajda, şu ifadeleri kullandı: "Amerikan halkı adına, ben ve eşim Melanie, Ramazan Bayramı'nı kutlayan Müslümanlara en sıcak dileklerimizi sunuyoruz. Bu bayram bize affetmek, merhamet etmek ve iyi niyetli olmayı hatırlatır. ABD, dünyanın farklı bölgelerindeki Müslümanlar gibi bu değerlerin yaşatılması için çaba göstermektedir."

İNGİLTERE

İngiltere Başbakanı Theresa May, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Britanyalı Müslümanların ülkeye devasa ve değerli katkılarda bulunduğunu bildirdi.

Birleşik Krallık'ın açık, farklı, çok kökenli ve çok inançlı bir demokrasiye sahip olmasından dolayı gururlandığını kaydeden Theresa May, "Geçtiğimiz ayda birçok Britanyalı Müslüman, yerel toplumlara yardım etmekten hayır işlerine ve oruçlarını tüm inançlardan olan komşularıyla birlikte açmaya kadar birçok şeyi paylaştılar." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN