Ege Denizi'nde kaçakları taşıyan bot alabora oldu

Ege Denizi'nde kaçakları taşıyan bot alabora oldu

Ege Denizi'nde kaçakları taşıyan botun alabora oldu. Kazada 1 kişi öldü, 43 kişi kurtarıldı. Kayıp olan 1 kişiyi ise arama çalışmaları devam ediyor.

Ege Denizi'nde kaçakları taşıyan botun alabora olması sonucu 1 kişi öldü, 43 kişi kurtarıldı. Kayıp olan 1 kişiyi ise arama çalışmaları devam ediyor. 

43 kişi kurtarıldı

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında arasında kadın ve çocukların da bulunduğu kaçakları taşıyan botun battığı ihbarı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, denizden ve havadan arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Bu kapsamda 2 bot ve 1 helikopterle gerçekleştirilen çalışmalarda ilçenin güneyindeki Karaabdullah Burnu mevkisinde deniz yüzeyinde 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kadın ve çocukların da arasında olduğu 43 kişi ise ekipler tarafından kurtarıldı. 

Kayıp olan 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. 

İZMİR/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN