El Bab'da bayram namazı: Zekai Paşa minbere çıktı

El Bab'da bayram namazı: Zekai Paşa minbere çıktı

Fırat Kalkanı Harekatı'yla terör örgütü DEAŞ'ı Suriye'nin El Bab kentinden temizleyen Mehmetçik'in bölgedeki görevi sürüyor.

Askerler, bayram namazı için bir araya geldi. Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar tarafından El Bab’daki namazdan fotoğraflar ve bilgiler paylaşıldı.

ZEKAİ PAŞA MİMBERE ÇIKTI

Fotoğraflarda, namazı kıldıran imamdan sonra operasyonları yöneten Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'nın minbere çıktığı görülüyor. Aksakallı’nın, “Bütün dünyanın karşımıza dikildiği Bab’da ‘şehadete ulaşan kardeşlerimizle birlikte’ büyük destanlar yaratarak, bu millete, bu orduya hiç kimsenin boyun eğdiremeyeceğini bir kez daha dünyaya haykırdık. Bundan sonra da tarihi ve vicdani en büyük sorumluluğumuz, bu topraklardaki Kürt, Türkmen, Arap bütün insanlara adaletin, merhametin olduğu güven içinde bir yaşam sağlamaktır” dediği belirtildi.

17-06/27/595151382269a233dc081fbd.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN