Esad rejimi Halep’in güneyinde saldırıya geçti | Son dakika haberleri

Esad rejimi Halep’in güneyinde saldırıya geçti | Son dakika haberleri

Hizbullah’ın da desteğini alan Esad Rejiminin Halep’in güneyinde geniş çaplı bir saldırıya başladığı öğrenildi. Rejim sabah saatlerinde de Lazkiye ve İdlib kırsalına saldırmıştı.

RİA Novosti muhabirinin aktardığına göre, Hizbullah’ın desteğini alan Esad rejimi Halep’in güneyinde geniş çaplı bir saldırıya başladı.

Operasyonun amacının muhalif grupların ikmal yollarının kesilmesi olduğu tahmin ediliyor.

İDLİB VE LAZKİYE'YE DE SALDIRDI

Öte yandan Esad rejimine ait birlikler, sabah saatlerinden itibaren muhaliflerin kontrolündeki Lazkiye ve İdlib kırsalına saldırı başlattı. Akşam saatlerinde Türkiye sınırına sıfır noktasında bulunan Ayn el Beyda kampına saldıran rejim güçleri top atışı yaptıkları kampta kalan 6 sivili yaraladı.

AA'nın haberine göre saldırı sonucunda yaralanan 4’ü çocuk 6 sivil bölge bulunan sahra hastanelerinde tedavi altına alındı.

Ayrıntılar geliyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN