Felipe Melo'nun Corinthians-Palmeiras maçında kaşı açıldı

Felipe Melo'nun Corinthians-Palmeiras maçında kaşı açıldı

Brezilya'da futbol hayatını Palmeiras'ta sürdüren Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'nun Corinthians-Palmeiras maçında kaşı açıldı. Brezilyalı futbolcu son halinin fotoğrafını paylaştı.

Colin Kazım Richards ile Felipe Melo'yu karşı karşıya getiren maçta gülen taraf Corinthians oldu. Jo’nun attığı golle maçı 1-0 ev sahibi kazanırken, derbide hava topuna çıkarken takım arkadaşı Yerry Mina ile çarpışan Palmeiraslı Felipe Melo yürekleri ağza getirdi.

17-02/23/melo2.jpg

Aldığı darbe sonucunda kaşında ciddi bir açılma olan Melo buna rağmen maça devam etti. Brezilyalı futbolcu kaşının açılmasını ve sonrasında atılan dikişi de Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

OYNAYACAĞIM

Galatasaray'ın eski yıldızı olan Brezilyalı yıldızın paylaştığı fotoğraf kısa sürede sosyal medyayı yayıldı. Melo durumunun iyi olduğunu ve önümüzdeki maçta forma giyeceğini açıklarken, "Futbol bu, sahada her an her şey olabilir" dedi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN