Filipinler başkanı Duterte yerine geçecek ismi açıkladı

Filipinler başkanı Duterte yerine geçecek ismi açıkladı

Filipinler Devlet Başkanı Duterte, kendisinden sonra başkanlık koltuğuna geçecek ismi açıkladı. Buna göre Duterte'nin belediye başkanı olan kızı Sara Duterte-Carpio, babasından sonra Filipinler devlet başkanı olması bekleniyor.

KARAR

ABD'yi tehdit etmesiyle ve uyuşturucuyla mücadele biçimiyle defalarca gündeme gelen Filipinler Devlet Başkanı Duterte, kendisinden sonra başkanlık koltuğuna geçmesini istediği ismi açıkladı. Duterte "Benden sonra başkanlık koltuğuna kızımın geçmesini istiyorum" açıklamasında bulundu.

SARA DUTERTE-CARPİO

Duterte'nin avukat kızı Sara Duterte-Carpio şuan belediye başkanı olarak görev yapmakta. Uyuşturucuyla mücadelede acımasızca hareket eden devlet başkanı Duterte'nin kızının da aynı babası gibi acımasız olduğu söyleniyor. 

Filipinler'de başkanlık seçimleri ise 2022'de yapılacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN