Fransa'da sivil polise uyuşturucu teklif eden torbacı gözaltına alındı

Fransa'da sivil polise uyuşturucu teklif eden torbacı gözaltına alındı

Fransa’nın Alsace bölgesinde sivil polise uyuşturucu teklif eden bir torbacı görevli memurlar tarafından gözaltına alındı.

Fransa’nın doğusunda bulunan Alsace bölgesindeki Colmar kentinde yaşayan bir torbacı görevde olan sivil polislere uyuşturucu teklif edince memurlar tarafından gözaltına alındı. Suçlarla Mücadele Şubesinin yürüttüğü bir operasyon kapsamında bir binaya gelen sivil görünümlü polisleri önce selamlayıp elini sıktığı öğrenilen torbacının ardından uyuşturucu satmayı teklif ettiği bildirildi. Teklifi şaşkınlıkla karşılayan memurlar torbacıyı tutuklayarak karakola götürdü. Karakolda ifadesi alınan 50 yaşlarındaki torbacının “basit bir kullanıcı sandım, orası satış noktası olarak bilinen bir yer” dediği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN