Ganalı Abdullah amcanın Mekke hayali gerçekleşti

Ganalı Abdullah amcanın Mekke hayali gerçekleşti

Hayatında ilk kez drone'la karşılaşan Ganalı Abdullah amcanın 'Beni onunla Mekke'ye götürebilir misiniz?' sorusu üzerine harekete geçen yetkililer, ilk önce Abdullah amcaya kimlik çıkarttı ardından da 2017 Hac dönemi için kaydı yapıldı.

Afrika'da insansız hava aracı ile karşılaşan ve ilk sözleri 'Bunun biraz daha büyüğünü yapıp beni Mekke'ye götürebilir misin?' olan Ganalı Abdullah amca, sosyal medyada çok konuşuldu. Drone'u gördüğü an objektiflere yansıyan Ganalı yaşlı adam, şaşkınlığını gizleyemedi.

TRT World çalışanı Mücahid Durmaz'ın sorduğu sorular ile çok konuşulan Ganalı Abdullah Amca'dan sevindirici haber geldi. Yaşlı adamın 2017 haccına götürüleceği açıklandı. 

17-04/22/gana-1492864809.jpg

Avukat Cihad Gökdemir'in sosyal medya hesabından paylaştığı haber, olayı takip edenleri sevindirdi. Gökdemir, Ganalı Abdullah Amca'nın doğum belgesi bile olmadığını ve yeni çıkarıldığını söyleyerek, haberi duyan hayırsever vatandaşların masrafları karşılamak için aradığını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN