Hollanda polisi Erhan Çelik'e de saldırdı

Hollanda polisi Erhan Çelik'e de saldırdı

Gazeteci Erhan Çelik Hollanda polisinin yerdeki bir kişiye sert müdahalesini engellemeye çalışırken güvenlik güçlerinin saldırısına uğradı.

Hollanda polisi, Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğu önünde Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'ya destek vermek için toplanan Türklere  sert müdahalede bulundu.

Hollanda polisi tarafından yerdeki bir kişiye yapılan köpekle saldırı karşısında gazeteci Erhan Çelik müdahale etmek istedi. Ancak Çelik polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Çelik'in itildiği ve zorla uzaklaştırıldığı o anlar kameralara yansıdı.

Gazeteci Erhan Çelik bu skandal görüntüleri "O çocuğu bize vermediler... Köpeğin ısırığıyla alıp, polis karakoluna götürdüler... Çok ağladı, acısını ağzına teptiler." sözleriyle paylaştı.

17-03/12/elik.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN