Husiler Suudi Arabistan gemisine Kızıldeniz'de teknelerle intihar saldırısı düzenledi!

Husiler Suudi Arabistan gemisine Kızıldeniz'de teknelerle intihar saldırısı düzenledi!

Yemen'de İran destekli hükümet karşıtı Husiler, hükümeti destekleyen koalisyona öncülük eden Suudi Arabistan'a ait bir fırkateyne teknelerle intihar saldırısı düzenledi

Yemen'de İran destekli Husiler'le Suudia Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri tarafından desteklenen hükümet arasındaki savaş büyüyerek devam ediyor.

Koalisyon güçlerinden yapılan açıklamada, Kızıldeniz'de devriye görevi yapan Suudi Arabistan Deniz Kuvvetleri'ne ait bir gemiye intihar saldırısı düzenlendi.

Husiler'in teknelerle düzenlediği intihar saldırısının ardından geminin arka kısmında bir yangın oluştuğu, yangın kontrol altına alınsa da geminin hasar aldığı belirtildi.

Koalisyon güçlerinin açıklamasında, Kızıldeniz'deki Hudeyne Limanı'nın Husiler'in kontrolünde olmasının tehlikeyi arttırdığı vurgulandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN