Son dakika! İran’da şiddetli deprem

Son dakika! İran’da şiddetli deprem

İran’ın batısında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Ezgele kasabası olduğu belirtildi.

İran’ın batısında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Ezgele kasabası olduğu belirtildi. Yetkililer tarafından ölü ya da yaralı olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

CAN VE MAL KAYBI YOK

İranlı yetkililer, İran-Irak sınırında Kirmanşah eyaletinde meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybının yaşanmadığını bildirdi. Deprem, İran’ın İlam, Merivan, Pave, Miyanduap, Nakde, Piranşehir ve Bukan kentlerinde de hissedildi.

SÜLEYMANİYE'DE DEPREM

Akşam saatlerinde Irak'ın büyük vilayetleri arasında gösterilen Süleymaniye kentinde de deprem meydana geldi. Depremin şiddeti ilk belirlemelere göre 5,4 olarak ölçülürken halk büyük panik yaşadı. Öte yandan deprem Türkiye'den de hissedildiği öğrenildi. Olayda can ve ma kaybının olduğu şimdilik bilinmiyor.

SON DEPREMLER

İSTANBUL / İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN