İran'dan Türk halkına övgü: Milli parasına sahip çıktı

İran'dan Türk halkına övgü: Milli parasına sahip çıktı

İran Meclis Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Üyesi Alaaddin Burucerdi, Türk halkının ABD'nin ekonomik baskılarına karşı devletin yanında durarak milli onurunu koruduğunu ve milli parasına sahip çıktığını söyledi.

Burucerdi, İranlı Öğrenciler Haber Ajansı ISNA'ya yaptığı açıklamada, Türk halkının ABD'nin baskılarına karşı milli parasına sahip çıktığını belirtti. 

Türk halkının ABD'nin ekonomik baskılarına karşı duruşunu örnek gösteren Burucerdi, "Türkiye'de liranın değer kaybetmesiyle birlikte dolarları ateşe verdiler. Bu sembolik duruş halkın devletin arkasında olduğunu ve milli onurlarını koruduklarının göstergesidir." dedi.

Burucerdi, İran'da devam eden döviz krizinde ise milli parasına sahip çıkan Türk halkının  gösterdiği hassasiyetin sergilenmediğini söyledi. 

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN