İranlı komutan Süleymani'den İsrail'e tehdit

İranlı komutan Süleymani'den İsrail'e tehdit

İran Devrim Muhafızları Komutanı Süleymani, bombalı saldırıyla öldürülen Hizbullah komutanı İmad Muğniye'nin anma töreninde İsrail'i tehdit etti.

İran Devrim Muhafızları'nın yurt dışı operasyonlarından sorumlu Kudüs Kuvvetleri Komutanı Kasım Süleymani, uğradığı bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hizbullah komutanlarından İmad Muğniye için Tahran'da düzenlenen anma töreninde İsrail'i sert ifadelerle hedef aldı.

İsrail'in son zamanlarda Suriye'de düzenlediği operasyonlara değinen Kasımi, "Bu rejim delice yaptığı operasyonları dehşete kapıldığından düzenliyor" diye konuştu.

Tümgeneral Süleymani, "İmad Muğniye ve onun gibi İsrail tarafından öldürülen insanların kanının kısası bir füze fırlatmak veya bir kişinin öldürülmesi değil, belki bu rejimin tümden temelini yıkmaktır" dedi.

DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN