IŞİD çocukları çocuklara infaz ettirdi

IŞİD çocukları çocuklara infaz ettirdi

Terör örgütü IŞİD Afganistan'da çocukları çocuklara infaz ettirdiği bir videoyu paylaştı. Kan donduran videoda iki küçük erkek çocuğu elleri arkadan bağlı iki kişiyi infaz etti.

Şoke eden görüntüler bu kez Afganistan'dan geldi. IŞİD tarafından mahkum edilen ve casus olduğu iddia edilen iki çocuk başlarından vurularak öldürüldü.

Ancak infazcılar bu kez ne iri yarı yapısıyla ne de İngiliz  ya da Fransız aksanlarıyla dikkat çekti. Bu kez infazcılar küçük birer çocuktu.

17-06/28/teror.Jpeg

Terör örgütü IŞİD'in yetiştirdiği, beyinlerini yıkadığı çocuklar gözlerini kırpmadan önlerinde diz çökmüş  ve elleri arkadan bağlı halde duran iki kişiyi öldürdü. Üstelik infaz edilenler de çocuk yaşta.

Terör örgütü tarafından yayınlanan bir diğer videoda ise IŞİD bayrağının dalgalandığı bir yerde ellerinde ağır silahlar olan yüzleri açık halde 4 IŞİD'li yerde diz çökmüş haldeki 3 kişiyi infaz ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN