İsrail, 9 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail, 9 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail İşgal Kuvvetleri, Batı Şeria ve Kudüs’te gerçekleştirdiği baskınlarda birçok evde arama yaparak 9 Filistinliyi gözaltına aldı.

İsrail askeri yine yaptı yapacağını. Askerler bugün 9 Filistinliyi gözaltına aldı. İşgal ordusunun konuyla ilgili açıklamasında, işgal güçlerinin dün gece işgalcilere yönelik direniş eylemlerine karıştıkları gerekçesiyle aranan 4 kişiyi gözaltına aldığı belirtildi. Cenin’in kuzeyindeki El Celme köyünde 3 kişinin ve El Halil kentinde de bir kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. İşgal güçlerinin sabah erken saatlerde ise Beytlahim vilayetinde 5 kişiyi gözaltına aldığını bildirdi. Beytlahim kentinin batısındaki Husan köyüne baskın düzenleyen işgal güçlerinin gözaltına alınan gençlerin evlerinde arama yaptığı kaydedildi. İşgal kuvvetlerinin Halid El Ubeyyat isimli genci Beytlahim’in doğusundaki evine ve Fadi El-Bu isimli genci de Tegu beldesine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı öğrenildi.

İşgal kuvvetlerinin El Halil’de gazeteci Raid Ebu Ermile’yi gözaltına alarak polis merkezine götürdüğü, polis merkezinde darp edip elbiselerini çıkardığı, daha sonra serbest bıraktığı belirtildi.

KUDÜS/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN