İşte dünyanın en pahalı ayakkabısı: Gerçek altın ve elmaslarla süslü

İşte dünyanın en pahalı ayakkabısı: Gerçek altın ve elmaslarla süslü

17 milyon dolar değerindeki 'dünyanın en pahalı' ayakkabısı bugün Dubai’deki 7 yıldızlı Burj el Arab otelinde sergilenecek. 'The Passion Diamond' adı verilen ayakkabı gerçek altın ve elmasla süslü.

62.4 milyon BAE dirhemi (17 milyon dolar) değerindeki yüzlerce elmas ve 2.15 kıratlık elmasla süslenen The Passion Diamond adlı ayakkabı, bugün Dubai'de görücüye çıkacak.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) merkezli Jada Dubai ile Passion Jewellers iş birliği sonucunda üretilen ayakkabı, Dubai'deki 7 yıldızlı Burj el Arab otelinde gösterilecek.

The Passion Diamond, daha önce dünyanın en pahalı ayakkabısı olarak bilinen ve 5.1 milyon dolar değerindeki Debbie Wingham topuklu ayakkabıyı geride bırakarak dünyanın en pahalısı olacak.

18-09/26/screenshot_2.png

Öte yandan bu ayakkabının yanı sıra mücevher, elmas, yakut ve altınla süslü başka ayakkabılar da gösterileceği açıklandı. Gösterilecek ayakkabılar arasında, 25 bin dolar değerinde sandalet de bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN