Katar'dan abluka uygulayan ülkelere karşı hamle: Raflardan kaldırın

Katar'dan abluka uygulayan ülkelere karşı hamle: Raflardan kaldırın

Katar'daki tüm satış noktalarındaki çalışanlara, Katar'ı boykot eden ülkelerin ürünlerini raflardan kaldırması çağrısında bulunuldu.

Katar'ın ülkedeki tüm satış noktalarındaki çalışanlara, Katar'ı boykot eden ülkelerin ürünlerini raflardan kaldırması çağrısı yapıldığı belirtildi.

El-Arab gazetesinin haberine göre, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ülkedeki tüm satış noktalarındaki çalışanlara, bugünden itibaren Katar'a abluka uygulayan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır ve Bahreyn'den ithal edilen tüm ürünleri raflardan kaldırmaları çağrısında bulundu.

Bakanlığın Tüketici İşlerine bağlı İdari Birimler müfettişlerinden de ürünlerin raflardan kaldırılmasıyla ilgili süreci yakından takip etmeleri istendi.

ORTADOĞU'DA BÜYÜK KRİZ

Suudi Arabistan, BAE ve Mısır'ın da aralarında bulunduğu Arap ülkeleri, Katar ile diplomatik ilişkilerini kestiklerini açıkladı. 21 Mayıs'ta Riyad'da düzenlenen ABD-Arap-İslam Zirvesi'nin ardından Katar ile Arap ülkeleri arasında başlayan kriz sonrası taraflar birbirini suçluyor.

DOHA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN