Komşusuna imrenen küçük çocuk kafasını kazıttı

Komşusuna imrenen küçük çocuk kafasını kazıttı

İngiltere'de yaşayan küçük bir çocuk komşusunun kel kafasına imrendi ve kuaför olan amcasından aynı saç modelini istedi. Yeğeninin isteğini yerine getiren adam, küçük çocuğunu sosyal medya sayfasından paylaşınca, kısa süre sonra fenomen oldu.

[Karar]

İngiltere'nin Bradford kentinde yaşayan Sean Wrightson küçük yeğeninin kel olma isteğini yerine getirdi. Komşusuna imrenerek amcasından saçlarını kesmesini isteyen küçük çocuk, amcasının Facebook sayfasında kısa süre içinde fenomen oldu. 

30 BİN KİŞİ BEĞENDİ

Sosyal medya sayfasında kısa süre içinde 30 bin kişi tarafından beğenilen fotoğraf olay oldu. İddialara göre küçük çocuk, komşusu olan yaşlı bir adama imrenerek "kel" olmak istedi.

Amcasının kuaför salonundan eve dönen çocuğun annesi oğlunun son haline çok şaşırdı. İlk başta kızgın olduğunu fakat daha sonra alıştığını dile getiren anne "Oğlum komşumuzu fenomeni olarak seçmiş ne yapalım?" diye konuştu. 

16-05/25/king.jpg

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN