Köpeğe hayat öpücüğü

Köpeğe hayat öpücüğü

Kahraman itfaiye eri, yanan bir evden çıkardığı köpeği suni teneffüs yaparak hayata döndürdü.

ABD’nin California eyaletinde çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, evin içinde baygın bir köpek fark etti. İtfaiyeciler dışarı çıkardıkları köpeğin öldüğünü sandı. Ancak duruma müdahale eden kahraman itfaiyeci Andrew Klein köpeği yaşatmak için elinden geleni yaptı.

Klein, “Ben pozitif bir insanım. Canlandırmayı deneyelim” diyerek köpeğe önce burnundan suni teneffüs yaptı. Ardından köpeğe oksijen maskesi takıldı. Nalu adlı 10 yaşındaki köpek 20 dakika sonra gözlerini açtı. Bilinci yerine gelen köpek yürümeye başladı. Köpeğin bir gün oksijen çadırında tutulduktan sonra tamamen iyileştiği belirtildi. Romanya’da da geçen yıl Aralık ayında bir itfaiye görevlisi, karbonmonoksitten zehirlenen köpeği kalp masajı ve suni teneffüs ile kurtarmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN