Kremlin: Putin ve Erdoğan Paris'te görüşmeyecek

Kremlin: Putin ve Erdoğan Paris'te görüşmeyecek

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Paris'te düzenlenen iklim zirvesinde bir araya gelmeyeceğini açıkladı.

Rusya Başkanlık Sarayı sözcüsü Dimitri Peskov, Başkan Vladimir Putin'in, Paris'te bugün başlayan İklim Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeyeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce Paris'teki zirvenin Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin düzeltilmesi için önemli bir fırsat olduğunu söylemiş ve burada Putin ile görüşmek istediğini dile getirmişti. Kremlin ise Erdoğan'ın görüşme talebini doğrulamış fakat olumsuz yanıt vermişti.

Zirveden bir gün önce Rus basınında Putin'in Paris'te önceden planlanmayan görüşmeler yapabileceği şeklinde haberler yer almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN