Lüks düşkünü Rus papazdan özür

Lüks düşkünü Rus papazdan özür

Dünyaca ünlü markalardan giydiği kıyafetlerle ve lüks alışkanlıkları ile sosyal medyada fenomen olan Rus papaz Ortodoks Kilisesi tarafından kınanınca özür diledi.

Rusya’nın Tver kentinde yaşayan ve dünyaca ünlü markalardan aldığı kıyafetleri ve lüks yaşam tarzını sosyal medyada paylaşarak fenomen olan Rus Papaz Vyacheslav Baskakov, Ortodoks Kilisesi tarafından kınanınca özür diledi. Kilise, Baskakov hakkında soruşturma yapılacağını da vurguladı. Bunun üzerine fenomen papaz sosyal medya hesabını sildi.

KEFARETİNİ INSTAGRAM'I KAPATARAK ÖDEYECEĞİM

Daha sonra basına açıklamalarda bulunan Baskakov, "Yaşananlardan doyalı çok mahcup hissediyorum. Alçak gönüllüğü ve tevazuyu bilmediğimden bunun kefaretini Instagram’ı kapatarak ödeyeceğim. Paylaştığım şeyler ise günahsız ve hoş şeylerdi. Sadece açık bir insan olmaya çalışıyordum. Bu sebeple uyarılmıştım ama ben özgürlük için mücadele ettim" dedi.
Öte yandan papaz bazı lüks aksesuarları satın almadığını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN