Meksika'da can kaybı artıyor: Ölü sayısı 282'ye yükseldi

Meksika'da can kaybı artıyor: Ölü sayısı 282'ye yükseldi

Meksika’da meydana gelen 7.1 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 282’ye yükseldiği, kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Meksika’da arama kurtarma çalışmaları devam ederken 32 yılın en şiddetli depreminde hayatını kaybedenlerin sayısının 282’yi bulurken deprem anına ait yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

ENKAZ ALTINDA MESAJLAŞMIŞLAR

El Universal gazetesine konuşan, enkaz altında kalan çocuklardan bazılarının anne ve babaları ise çocuklardan WhatsApp uygulaması üzerinden mesajlar aldıklarını söyledi. Bir kız çocuğunun "Ben iyiyim, yanımda sıkışmış dört çocuk daha var, yardım edin, susadık" yazdığı belirtildi. Reuters haber ajansı ise WhatsApp mesajı söylentilerinin enkaz çevresindeki kurban yakınları arasında dolaştığını ancak doğrulanamadığını bildirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN