Michael Jackson'un kız kardeşi Janet Jackson kapandı!

Michael Jackson'un kız kardeşi Janet Jackson kapandı!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson'un kız kardeşi Janet Jackson, 2012 yılında Müslüman olduğunu açıklamıştı. Şimdi ise Jackson Londra'da eşiyle gezerken tesettürlü haliyle şaşırttı.

Micheal Jackson'ın kız kardeşi Janet Jackson, hamile olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez görüntülendi. Milliyet'in haberine göre Katarlı iş adamı Wissam Al Manna ile evlenen Jackson, nisan ayında hamile olduğunu öğrendikten sonra turnesini iptal etmiş, müzik dünyasına ara vermişti. Sahnede cesur kıyafetleriyle adından söz ettiren 50 yaşındaki şarkıcı Janet Jacson, evlendikten sonra gözlerden uzak bir hayat sürdürmeye başlamıştı.   

Wissam Al Manna ile 2012 yılında evlendikten sonra Müslüman olduğunu açıklayan şarkıcı, hamile olduğuyla ilgili çıkan haberlere uzun süre sessiz kalmıştı. Eşiyle birlikte Londra'da alışveriş yaparken görüntülenen şarkıcının tesettüre girmiş hali dikkat çekti. 

100 milyondan fazla albüm satışına sahip Jackson, tüm zamanların en iyi kadın solo şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. 

16-10/23/1.Jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN