Montblanc markası kalemler ateş pahasına fiyatlarla satılıyor

Montblanc markası kalemler ateş pahasına fiyatlarla satılıyor

Montblanc markasının gelişimi 1906 yılına dayanıyor. Alman kırtasiyeci Klaus Johannes Voss tarafından kurulan Montblanc markası günümüzde özel tasarımlı kalemlerle göz kamaştırıyor. Fiyatları ateş pahası olan bu kalemler zarifliği ve şıklığı ile kalem tutkunlarının gözdesi olmayı başardı.

Alman kırtasiyeci Klaus Johannes Voss'un 1906 yılında kurduğu Montblanc markası, sadece zengin azınlığın alabildiği dolma kalemleri halka yaygınlaştırma isteğiyle vücut buldu. Montblanc'ın bu yeni stratejisi ile dolma kalem sadece zenginlerin kullanabileceği bir araç olmaktan çıktı. Bugün ise Montblanc sınırlı sayıda özel dolma kalem serileri ile kalem tutkunlarının gözdesi haline geldi. 

Sadece kalem değil saat ve gözlükte de üretimi olan Montblanc etkileyici tasarımları ve kalitesiyle, adını aldığı zirvenin hakkını veriyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN