Pakistan’da pazar yerine bombalı saldırı: 18 ölü, 47 yaralı

Pakistan’da pazar yerine bombalı saldırı: 18 ölü, 47 yaralı

Pakistan’da pazar yerinde patlayan bomba sonucu en az 13 kişi öldü, 47 kişi ise yaralandı. Patlamada yaralananlar kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Pakistan’ın Afganistan sınırı yakınındaki Parachinar kentinte pazar yerinde patlayan bomba sonucu en az 13 kişi öldü, 47 kişi ise yaralandı. Patlamada yaralananlar kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

ÖLÜ SAYISININ ARTMASINDAN KORKULUYOR

Pakistan gazetelerinin haberlerine göre yetkililer patlayan bombanın sebze kasasına yerleştirildiğini zannettiklerini belirterek ölü sayısının artmasından korktuklarını açıkladılar.

Pakistan İçişleri Bakanı Chaudhry Nisar Ali Khan yaptığı açıklamada saldırıyı kınayarak yetkililerden patlamayla ilgili ayrıntılı araştırma yapılmasını istedi. Patlamayı henüz üstlenen olmadı.

ANKARA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN