Pistleri ağlattılar

Pistleri ağlattılar

Bufalolar Tayland’ın en önemli sembollerinden biri. Her yıl Chonburi kentinde düzenlenen Bufalo Yarışlarının bu sene 146’ncısı kutlanıyor.

Yarışlar sırasında şehir, dünyanın dört bir köşesinden gelen katılımcılarla dolup taşıyor. Yarışlar boyunca Tayland’ın geleneksel yemekleri servis ediliyor ve geleneksel müzik konserlerine yer veriliyor. Tıpkı bir at gibi buffaloların üzerine binilerek gerçekleştirilen yarışın amacı hem pirinç hasadını kutlamak hem de turistlerin ilgisini çekmektir. Yarış öncesinde yöresel kostümleri ile bufalolarını göstermek için geçit yapan yarışmacılar renkli görüntülere sebep olurlar. Ayrıca en güzel çiftlik kızı yarışması içinde güzelliğine güvenen genç kızlar bu yarışma için festivalde hazır bulunurlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN