Putin Kalaşnikof'un yeni model keskin nişancı tüfeğiyle atış yaptı

Putin Kalaşnikof'un yeni model keskin nişancı tüfeğiyle atış yaptı

Vladimir Putin ülkesinin dünyada en çok bilinen silah markası Kalaşnikof'un yeni ürünü bir keskin nişancı tüfeğini atış poligonunda denedi.

Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarındaki atış poligonunu ziyaret eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hem yeni geliştirilen tüfekle ilgili bilgi aldı hem de tüfeği bizzat test etti.

Rusya Devlet Başkanı Putin, keskin nişancı tüfeğiyle önce nişan aldı, ardından tetiğe bastı. 600 metreden yaptığı 5 atıştan 3'ünde hedefi tutturdu.

Vladimir Putin, "Yeni program sayesinde ordumuz, benzerlerini taktik ve teknik anlamda geçen en yeni malzeme ve silahları kullanmalı" dedi.

Ülkesinin 2027 yılına kadar sürecek yeni silahlanma programı konusunda da bilgi veren Putin, ürün kalitesinin artacağını vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN