Rus uçakları Suriye'de hastaneyi vurdu: 7 ölü | Son dakika haberleri

Rus uçakları Suriye'de hastaneyi vurdu: 7 ölü | Son dakika haberleri

Rus uçakları bu sabah İdlib yakınındaki bir hastaneyi bombaladı. Olayda hastane personeli ve hasta olmak üzere 7 kişi yaşamını yitirdi.

Sivil savunma kaynaklarından alınan bilgiye göre, Rus savaş uçakları Ma'arretü'n-Nu'man şehrinin güney doğusundaki Deyr el Şarki kasabasındaki Üniversite hastanesini bombaladı.

ÖLÜ SAYISININ ARTMASINDAN ENDİŞE EDİLİYOR

Dört defa düzenlenen hava saldırısında hasta ve sağlık görevlilerinden 7 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda sağlık görevlisi de yaralandı. Enkaz altında kalanlar sebebiyle ölü sayısının artabileceği kaydedildi.

17-04/27/ru2.jpg

HASTANE KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yaralılar Ma'arretü'n-Nu'man şehrindeki hastanelere nakledildi. Nisan ayı içinde aynı şehirde 7 hastanenin bombalandığı ifade edildi. Bombalamada hastane binası ve sağlık cihazlarının zarar görmesi sebebiyle hastane hizmet edemez duruma geldi. Hastane daha önceki bombalanma sebebiyle hizmet dış kalmış ve yeni hizmete alınmıştı.

RUS UÇAKLARI MAARZİTA KASABASI DA BOMBALANDI

17-04/27/ru.jpg

Rus uçakları İdlib’in kuzeyindeki mülteci mahallesi Maarzita kasabasının etrafını da bombaladı. Bombalama sebebiyle çıkan yangından mahalle sakinlerinin çadırları ve eşyaları yandı.

REJİM UÇAKLARI DA ŞAM'IN DOĞUSUNU VURDU

Rejim uçakları, Şam’ın doğusundaki Gabun Mahallesini de füzeler ve boru bombalarıyla bombaladı. Rejim güçleri bombalanın ardından karadan şehre saldırmaya çalıştı.

HATAY/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN