Son dakika! Barcelona'da tren raydan çıktı: 1 ölü, 5 yaralı

Son dakika! Barcelona'da tren raydan çıktı: 1 ölü, 5 yaralı

İspanya'nın Barselona kentinde seyir halindeki tren raydan çıktı. İlk gelen bilgilere göre kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 44 kişi de yaralandı.

İspanya’nın Katalonya eyaletinde Barcelona şehri yakınlarında bir yolcu treni raydan çıktı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 44 kişi yaralandı.

Kuzey kasabaları Terrassa ve Manresa arasında meydana gelen toprak kayması sebebiyle içinde 131 yolcu bulunan trenin yerel saatle 06.00’da raydan çıktığı bildirildi. Kaza sebebiyle vagonlarda sıkışan yolcuların kurtarılması için çalışma başlatıldı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 44 kişi yaralandı.

Manresa ve San Vicenç arasında sefer yapan trenin, Vacarisses ile Torreblanca istasyonları arasında meydana gelen toprak kayması sebebiyle raydan çıktığı kaydedildi.
Yolculardan 30’unun başka bir trene aktarıldığı, kaza yerine 11 ambulans, 14 itfaiyeci ve 17 araç gönderildiği belirtildi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN