Son dakika! Fildişi Sahili'nden kalkan uçak denize düştü

Son dakika! Fildişi Sahili'nden kalkan uçak denize düştü

Son dakika! Fildişi Sahili'nin Abidjan kentinde bir kargo uçağının denize düşmesi sonucu 4 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

Fildişi Sahili'nin Abidjan kentinde bir kargo uçağının havalandıktan sonra denize düştüğü bildirildi.

Fildişi Sahili Askeri İtfaiyesi yetkilisi İssa Sahko, kamu yayıncısı RTI 1'e yaptığı açıklamada, Burkino Faso'nun başkenti Vagadugu'dan kalkan uçağın Abidjan yakınlarında denize düştüğünü ve olayda 4 Moldova vatandaşının hayatını kaybettiğini söyledi. 

Sahko, Abidjan yakınlarındaki Adjouffou Plajı'na kadar sürüklenen uçağın enkazından yaralı olarak çıkarılan 6 kişinin Fransız vatandaşı olduğunu belirtti.

Kazanın nedenine ilişkin bulguya henüz ulaşılamadığını kaydeden Sahko, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre ise düşen kargo uçağını Fransız Ordusu, Ukraynalı bir firmadan kiralamıştı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN