Son dakika! Fransa'da bir araç kalabalığın arasına daldı

Son dakika! Fransa'da bir araç kalabalığın arasına daldı

Fransız polisi, eski liman bölgesinde bir aracın iki otobüs durağına çarptığını duyurdu. Şehir halkından bölgeden uzak durması isteniyor.

Marsilya'da bir araç otobüs durağında bekleyen kalabalığın arasına daldı. Fransız polisi olayda en az bir kişinin öldüğünü çok sayıda kişi yaralandığını bildirdi.

1 KİŞİ ÖLDÜ

Fransız medyası ölen kişinin 42 yaşında bir kadın olduğunu aktardı. Bölgedeki tüm yollark kapatılırken polis ekipleri şüpheli bir aracı durdurarak sürücüsünü gözaltına aldı.

MİNİBÜSLE SALDIRDILAR

Fransız La Provence haber sitesine konuşan görgü tanıkları, olayın Renault Master model bir minibüsle gerçekleştirildiğini öne sürdü.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Polisten yapılan açıklamada, 35 yaşındaki saldırganın Eski Liman bölgesinde tutuklandığı belirtilirken vatandaşların Charles Bulvarı ve çevresinden uzak durması gerektiği belirtildi. 

AYNI TAKTİK

17 Ağustos'da İspanya'nın Barcelona kentinde DEAŞ'ın terör saldırısında bir araç caddede yürüyen kalabalığın arasına dalmıştı.

DEAŞ'IN YENİ SALDIRI SİSTEMİ

Terör örgütü DEAŞ veya bağlantılı kişiler, motorlu araçları yayaların yoğun olduğu yerlere sürmeyi bir saldırı yöntemi olarak kullanıyor.

17-08/21/fransanin_marsilya_kentinde_saldiri_1503306551_4306.jpg

17-08/21/abs84_1503306569_0794.jpg

Ayrınrılar geliyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN