Son dakika! İsrail Suudi Arabistan Veliaht Prensi davet etti

Son dakika! İsrail Suudi Arabistan Veliaht Prensi davet etti

Suudi Arabistan ile İsrail arasındaki yakınlaşmada yeni gelişme... İsrail İstihbarat Bakanı, Suudi Arabistan Veliaht Prensi'ni ülkesine davet etti.

İstanbul'da yapılan İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısına katılmayan Suudi Arabistan, İsrail'den gelen davetle gündeme oturdu. Suudi Arabistan'ı Arap dünyasının lideri olarak tanımlayan İsrail İstihbarat Başkanı Yisrael Katz, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ı ülkesine davet etti.

''MEMNUNİYETLE KARŞILARIZ''

Suudi Arabistan'da yayın yapan online haber portalı Elaph'a konuşan Katz, Filistin ile aralarındaki barış süreci görüşmelerinde Riyad'ın arabuluculuk etmesini memnuniyetle karşılayacaklarını söyledi.

SELMAN: DOĞU KUDÜS FİLİSTİNLİLER İÇİN HAK

Bugün açıklama yapan Suudi Arabistan Kralı Salman ise Filistinlilerin Doğu Kudüs'ü gelecekteki Filistin devletinin başkenti olarak tanıma hakkı olduğunu ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN