Son dakika! Rus savaş uçağı düştü

Son dakika! Rus savaş uçağı düştü

Rusya’nın Nijniy Novgorod şehrinde Rusların envanterindeki en güçlü uçakları arasında bulunan MIG-31 model askeri uçağı düştü.

Rusya Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında Mig-31 savaş uçağı bugün 15:30 civarında planlı bir eğitim amaçlı uçuş gerçekleştirilirken Nijnıy Novgorod bölgesinde düştüğü bildirildi. 

Açıklamaya göre, uçaktaki, güvenli şekilde iniş yaptı ve hayati tehlikeleri bulunmuyor. Uçak, Nijnıy Novgorod'da kalkış yaptığı üsten 17 kilometre uzaklıkta ormanlık bir alana düştü.

İlk verilere göre, uçağın düşme sebebi teknik bir arıza. Ancak düşüş nedeninin net olarak belirlenmesi için bakanlık tarafından çalışma başlatıldı.

Güvenlik güçleri arasından Sputnik'e konuşan bir kaynak, uçağın Kulebaki yerleşim birimi yakınlarında düştüğünü, uçağın düştükten sonra patlayıp tamamen yandığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN