Son dakika! Trump Merkel'i hedef aldı!

Son dakika! Trump Merkel'i hedef aldı!

Göçmen kriziyle ilgili Almanya Başbakanı Merkel'i hedef alan ABD Başkanı Trump, evinden kaçarak Avrupa'ya giden insanların suç oranlarını artırdığını öne sürdü.

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter aracılığıyla sansasyon yaratmaya devam ediyor. Meksika sınırına duvar örerek “ABD’yi göçmenlerden korumayı” vadeden Trump, şimdi de Almanya Başbakanı Angela Merkel’i göçmenleri ülkesine kabul ettiği için eleştirdi:

“Göç hâlihazırda zayıf olan Berlin koalisyonunu sarsarken, Almanya halkı liderlerine sırtını dönüyor. Almanya’daki suç oranı arttı. Kültürlerini güçlü ve şiddetli bir şekilde değiştiren milyonlarca insana izin vermek, bütün Avrupa için büyük bir sorun. Avrupa’da göçün neden olduğu durumun bizde de yaşanmasını istemeyiz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN