Son dakika! Trump’ın gelini hastaneye kaldırıldı

Son dakika! Trump’ın gelini hastaneye kaldırıldı

ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr'nin karısı Vanessa Trump, bilinmeyen bir beyaz toz içeren bir zarf açtıktan sonra New York'taki hastaneye kaldırıldı.

Son dakika gelen bilgiye göre; ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr'ın eşi Vanessa Trump, Trump Jr adına gönderilen bir mektubun içindeki beyaz tozun etkisiyle hastaneye kaldırıldı.

Trump Jr'ın karısının mektubu yerel saatle 10.00'da açtığı kaydediliyor.

18-02/12/donald-trump-jr-wife-vanessa-trump.jpg

BEYAZ TOZUN NE OLDUĞU AÇIKLANMADI

New York polis yetkilileri, içinden beyaz toz çıkan şüpheli zarfı açan Vanessa Trump'ın öksürme ve mide bulantısı hissettiğini aktardı. Yapılan test sonucunda beyaz tozun tehlikeli bir madde olmadığı belirtildi ancak beyaz tozun ne olduğu açıklanmadı. Kimliği belli olmayan bir kişi tarafından yollanan zarf ve içindeki beyaz toz ile ilgili olarak hem New York polisi hem de ABD Gizli Servisi'ne bağlı detektifler araştırma başlattı.

İSTANBUL / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN