Suriye'de intihar saldırısı: 20 ölü

Suriye'de intihar saldırısı: 20 ölü

Suriye’de Beşşar Esed rejimine karşı mücadele eden en büyük silahlı muhalif grup Ahraru’ş Şam İslami Hareketi'ni İdlib’teki bir karargahına yapılan intihar saldırısında, harekete mensup 20'den fazla silahlı muhalifin öldüğü, 30 muhalifin de yaralandığı bildirildi.

Ahraru’ş Şam İslami Hareketi askeri sözcüsü Ömer Hattab’tan edindiği bilgiye göre, öğle saatlerinde hareketin İdlib'in doğu kırsalındaki Tel Tukan köyündeki bir askeri karargahına bomba yüklü motosikletle intihar saldırısı düzenlendi.

Hattab, "Karargahımıza yapılan intihar saldırısında eylemci, elindeki çanta ile karargaha girerek hem kendi üzerindeki hem motosikletindeki bombaları patlattı. Saldırı sonucu 20'den fazla muhalif hayatını kaybetti, 30 da yaralımız var." dedi.

Hattap, saldırı sonucu ağır yaralıların olması nedeniyle ölü sayısının artmasından endişe duyduklarını belirtti.

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

İDLİB/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN