Suriye'ye bomba yüklü araç saldırısı: 3 ölü

Suriye'ye bomba yüklü araç saldırısı: 3 ölü

Suriye'nin kuzeyindeki Azez ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda, ilk belirlemelere göre 3 sivilin hayatını kaybettiği, 10 sivilin yaralandığı bildirildi. Durumu ciddi olan yararlıların Türkiye'ye sevk edildiği ifade edildi.

Azez'deki sivil savunma yetkililerinden Heysem el-Cabir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye sınırı yakınında, muhaliflerin kontrolünde bulunan ilçede bomba yüklü bir araçla düzenlenen saldırıda 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 10 sivilin yaralandığını belirtti.

17-03/25/.jpg

Saldırının minibüs ve diğer araçların toplandığı alanın hemen yakınında meydana geldiğini kaydeden Cabir, yaralıların ilçedeki hastanelere kaldırıldığını, durumu ciddi olanların ise Türkiye'ye sevk edildiğini aktardı.

17-03/25/-1490452686.jpg

17-03/25/-1490452698.jpg

AZEZ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN