Theresa May’e güven oylaması isteği

Theresa May’e güven oylaması isteği

Brexit anlaşmasından memnun kalmayan Muhafazakar Partililer, Başbakan Theresa May için mecliste güvenoyu oylamasına gidilmesi için imza topluyor.

İngiltere’nin Avrupa Birliğinden ayrılması için hazırlanan Brexit anlaşması, iktidar Muhafazakar Parti’de depreme sebep oldu. Theresa May’in Brexit politikasının dışına çıktığını söyleyen milletvekilleri mecliste güvenoyu oylamasına gidilmesi için imza topluyor. Şimdiye kadar 21’inin ismi açıklanan milletvekilleri, 48 imza toplayabilirse hükumet güven oylamasına gidecek.

Kendilerini Brexit’in savunucuları olarak tanımlayan milletvekilleri, Theresa May’in müzakerelerde artık başarılı olamayacağını söyleyerek, yeni bir parti lideriyle Brexit’in kurtarılacağı açıklamasında bulundu.

LONDRA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN