Trafikte yaşanan garip olay ülke gündemine oturdu

Trafikte yaşanan garip olay ülke gündemine oturdu

Çin'de psikolojik sorunlar yaşayan adamın trafik lambasına tırmanıp yaptığı hareketler ve sonrasında ona yardım etmek isteyen vatandaşın başına gelenler ülkenin gündemine oturdu. Yaşanan o anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

[Karar]

Çin'in Hunan kentindeki 10 metre yüksekliğindeki trafik lambasına psikolojik sorunları nedeniyle tırmandığı tahmin edilen adam, polisler tarafından önce sakinleştirilmeye çalışıldı. Israrlar sonrasında lambadan inen adam sonrasında ise polislerin gitmesiyle birlikte yine lambaya tırmandı.

YARDIM ETMESİ BAŞINI YAKTI

Başka bir vatandaş adama inmesi için yardım etmek için 3 metre uzunluktaki plastik boruyla adama yardımcı olmaya çalıştı. Bu sırada aşağıya atlayan adam hava yastığı açılmayınca yere çakıldı. Bu olay sonrasında yardımda bulunmak isteyen adama soruşturma açıldı. Hastaneye kaldırılan kimliği belirsiz adamın ise durumunun kritik olduğu öğrenildi. 

Yaşanan bu olay ülkenin gündemine otururken çevredekilerin adama davranış şekli de tartışmalara neden oldu.

İŞTE O ANLAR

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN