Trump, yaptığı gaflarla sosyal medyanın diline düştü

Trump, yaptığı gaflarla sosyal medyanın diline düştü

ABD Başkanı Donald Trump, 20 Ocak'ta göreve geldikten sonra yaptığı ilk yurtdışı gezisinde yaptığı gaflarla gündeme oturdu. Trump, İsrail'deki soykırım anıtındaki deftere yazdığı notla 'Bu kadarı da olmaz' dedirtti. Bir ABD Başkanı olarak daha resmi bir terminoloji kullanması beklenen Trump'ın, soykırım anıtı defterine 'So amazing' (çok şaşırtıcı) yazdığının ortaya çıkması sosyal medyanın diline düştü.

ABD Başkanı Donald Trump, Ortadoğu gezisi kapsamında bulunduğu İsrail'de yine dünya gündemini meşgul edecek bir 'ilginçliğe' imza attı. ABD Başkanı Donald Trump, Ortadoğu temasları kapsamında İsrail' gerçekleştirdiği resmi ziyaretinde gittiği soykırım anıtının anı defterine yazdığı "so amazing i will never forget" cümlesiyle sosyal medyada büyük tepki topladı. Trump'ın bulunduğu ortamın ciddiyetine uygun davranmadığı ve 'eğlenceliye' kaçan bir dil kullandığı yorumları yapıldı. 

WASHINGTON POST, TRUMP'I OBAMA İLE KIYASLADI

Washington Post'un haberinde, bir önceki ABD Başkanı Barack Obama'nın aynı deftere yazdığı notlar, Trump'ın notuyla yan yana getirildi ve kıyaslandı.

17-05/25/5926b45ec03c0e3014e669f0.jpg

Kendisinden önceki ABD Başkanı Barack Obama'nın ve Demokrat kanadın temsilcisi Hillary Clinton'ın aynı deftere daha önceki ziyaretlerinde bıraktıkları notlara bakıldığında, kullandığı dilin bir ABD Başkanı'na yakışır şekilde olmadığı; 'resmi dil'den uzak olduğu ve 'samimiyetsiz' olduğu yönünde yorumlar yer aldı. Sosyal medyada Trump'ın notuna gelen dikkat çekici yorumlardan biri ise "Sanki bir restoranda garsona bırakılan not gibi' ifadeleri oldu.

MELANIA TRUMP ŞOKU DAMGA VURMUŞTU

First Lady Melania Trump, İsrail’de düzenlenen karşılama töreni esnasında elini tutmak isteyen Donald Trump’ın elini sert bir şekilde itmesiyle dikkat çekmişti. First Lady, Vatikan ziyaretinde uçaktan inişte kocasını elini tutmamıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN