Trump'a sert sözler: ABD'nin imajını yerle bir ediyor

Trump'a sert sözler: ABD'nin imajını yerle bir ediyor

Eski CIA Başkanı John O. Brennan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Birleşmiş Milletler  İnsan Hakları Konseyinden ayrılma kararını sert sözlerle eleştirdi: "Trump yönetimi, Amerika'nın müşfik ve adil imajını yerle bir ediyor" ifadesini kullandı.

Brennan, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Trump yönetiminin, sınırımızda çocukların da dahil olduğu acımasız  insan hakları ihlalleri işlediği bir dönemde ABD'nin, BM İnsan Hakları  Konseyinden ayrılması ironinin zirvesi. Trump yönetimi Amerika'nın müşfik ve adil  imajını yerle bir ediyor."

Kariyeri boyunca CIA'de çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra  Başkan Barack Obama'nın iç güvenlik danışmanı olan, ardından David Petraeus'un  istifasıyla boşalan CIA Direktörlüğüne atanan Brennan  2013-2017 yılları arasında  bu görevi sürdürmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN