Trump'ın golf tesisine silahlı saldırı

Trump'ın golf tesisine silahlı saldırı

ABD'nin Florida eyaletinde ABD Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu golf sahasında bir saldırgan ABD bayrağını indirdi. Polis tarafından vurulan saldırgan gözaltına alındı.

Florida eyaletinin Doral şehrinde yerel saat ile öğlen 01.30'da meydana gelen olayda, bir saldırganın, Trump'a ait Ulusal Doral Golf Klubü'ne girerek direkten Amerikan bayrağını indirdi. Saldırganın daha sonra da lobi bölümünde Trump aleyhine sloganlar atarak etrafa ateş açtığı bildirildi.

Güvenlik görevlilerinin olay yerine gelmesiyle çatışma yaşandığını belirten Miami-Dade Polis Şefi Juan Perez, "Saldırgan ilk başta tavana ateş ederek güvenlik görevlilerinin gelmesini bekledi ve pusu kurmak istedi. Pusu kurmayı başardı ancak çatışmada başarılı olamadı." ifadelerini kullandı.

Perez, yakalanarak tutuklanan saldırganın çatışmada yaralandığını ve bir polisin de kolunun kırıldığını belirtti.

Konu ile ilgili soruşturmanın sürdüüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN