Trump'ın yıldızına demir parmaklık

Trump'ın yıldızına demir parmaklık

ABD Başkanı Donald Trump'ın Hollywood Şöhretler Kaldırımı'ndaki (Walk of Fame) yıldızının üzeri bir sokak sanatçısı tarafından demir parmaklıkla kapatıldı.

ABD'li sokak sanatçısı Plastic Jesus, sosyal medya hesabından yaptığı  açıklamada, "BugünDonald Trump'ı parmaklıklar ardına koydum." mesajını paylaştı.

ABD medyasına konuşan Jesus, "Seçildiği günden bu yana Trump'ın  hapsedilmesi için çağrılar var, bugün kesinlikle parmaklıklar ardına kondu."  dedi.

18-09/20/33.Jpeg

Yaptığı parmaklıkların kısa süre sonra Trump destekçilerince tahrip  edildiğini belirten Jesus, "Bir kişi de parmaklıkları sökmek için saatlerce  uğraşarak, çevredeki turistleri eğlendirdi." diye konuştu.

Hollywood Şöhretler Kaldırımı'nda Dolby Theatre'a yakın bir konumda  bulunan ve daha önce de farklı kişilerce hedef alınan yıldız, Donald Trump'ın  NBC'de yayınlanan ve bir dönem büyük başarı sağlayan "Apprentice" (Çırak) adlı  televizyon şovundan dolayı 2007 yılında yerleştirilmişti.

Batı Hollywood Belediyesi Konseyi, Hollywood Ticaret Odası'na Trump'ın  yıldızının kaldırılması çağrısı yapan bir karar tasarısını geçen ay oy birliğiyle  kabul etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN