Trump'tan 'beklendik' hareket

Trump'tan 'beklendik' hareket

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ABD'nin eski başkanlarından 'Baba' Bush'un cenezesinde yerini alırken Obama çifti ile selamlaştı ancak Clinton çiftinin elini dahi sıkmadı.

ABD'nin eski başkanlarından George HW Bush'un cenazesi gerçekleştirildi. Törene mevcut ve daha önceki ABD başkanları da iştirak etti. Törene, Obama ve Clinton'ın ardından katılan Trump, protokolde Obama çiftinin yanında yer alıyordu.

Yerine oturmadan önce Barack ve Michell Obama ile el sıkışarak selamlaşan Trump, seçimlerdeki rakibi Hillary Clinton ve eşi eski ABD başkanı Bill Clinton'ın ise ellerini sıkmayarak tepkisini gizlemedi.

Trump'ın Obama çifti ile selamlaşıp, Clinton çiftini es geçmesi kameralara böyle yansıdı.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI

İnsanlara karşı tepkisini gizlemekten geri durmayan Trump, daha önce de Almanya Başbakanı Angela Merkel'in elini sıkmadığı için gündeme gelmişti.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN