Türk yolcu uçakta olay çıkardı, ABD savaş uçakları havalandı!

Türk yolcu uçakta olay çıkardı, ABD savaş uçakları havalandı!

ABD’de Los Angeles-Honolulu seferini yapan uçaktaki bir Türk yolcu, kokpite girmek isteyince uçak yere indikten sonra gözaltına alındı.

ABD’de Los Angeles-Honolulu seferi gerçekleştirilen uçakta bulunan A.U. (25) isimli Türk yolcu, kokpite girmek istedi. Kabin memurları durumu fark ettikten yolcuya uçakta müdahale edildi. Ardından polise haber verilirken, Türk yolcuya müdahale için iki F-22 tipi savaş uçağı havalandı. Uçağın iniş yapmasının ardından polisin müdahalesiyle alkollü olduğu iddia edilen A.U. kelepçelenerek gözaltına alındı.

17-05/20/1501950_1d729445a02c2da6eb76cef16708a629.jpg

KOKPİT KAPISINI DA ZORLADI

Elinde bir dizüstü bilgisayar da bulunduğu belirtilen ve uyarıları dikkate almayan Türk yolcu Airbus 321 tipi uçağın kokpit kapısına doğru yönelerek kapısını da zorlamaya çalışması üzerine kabin memurlarının müdahalesi ve bazı yolcuların yardımı ile kontrol altına alındı. Kabin memurları durumu hemen kokpite bildirdi. Bunun üzerine pilotlar hava trafik kontrol merkezine acil durum bilgisi verdi.

KOLTUĞA BAĞLANDI

Uçağın arka tarafında bir koltuğa bağlanan ve kelepçe takılan Anıl U. yolcuğunun geri kalan kısmını bu şekilde tamamlarken yaşanan olay nedeniyle pilotların acil durum bilgisi sonrasında Hawaii'den havalanan iki F-22 Raptor savaş uçağı yolcu uçağına inişine kadar eşlik etti. Anıl U., uçağın inişinin ardından gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN