Ünlü yönetmen Carlos Carvalho’yu zürafa öldürdü

Ünlü yönetmen Carlos Carvalho’yu zürafa öldürdü

Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde bulunan safari parkında çekim yapan ünlü yönetmen Carlos Carvalho, bir zürafa tarafından başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti.

Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde bulunan safari parkında çekim yapan yönetmen Carlos Carvalho, parkta yaşayan ve Gerald adını verdikleri zürafa tarafından başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti.

Başına aldığı darbe sonucu 5 metre kadar uzağa düşen yönetmen, kazanın hemen ardından helikopterle Netcare Milpark Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yönetmen kurtarılamadı.

Olaya tanıklık eden Richard Brooker ise “Carlos zürafanın önünde dururken, hayvan önce bacaklarını açtı, boynunu eğdi ve kafasını salladı ve zürafanın kafası Carlos’un kafasına çarptı” şeklinde aktardı.

İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN