Vietnam Devlet Başkanı Quang öldü

Vietnam Devlet Başkanı Quang öldü

61 yaşındaki Quang, 2 Nisan 2016 tarihinden bu yana devlet başkanlığı görevini yürütüyordu. Ölüm haberi 'son dakika' koduyla uluslararası ajanslar tarafından dünyaya duyuruldu.

Vietnam Devlet Başkanı Tran Dai Quang, Cuma günü öldü. Ölüm haberini uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla dünyaya geçti.

Resmi radyo, ülke liderinin ağır bir hastalık sonucu yaşamını yitirdiğini dinleyicilerine aktardı. Haberde uluslararası bir ekibin de yer aldığı doktorların çabasının Quang'ı kurtarmaya yetmediği belirtildi.

Vietnam lideri, son olarak Komünist Parti'nin bir politbüro toplantısında ve Çinli bir delege için verilen resepsiyonda halkın karşısına çıkmıştı.

12 Ekim 1956 tarihinde doğan Quang, 61 yaşındaydı. Vietnam lideri, başkanlık koltuğuna 2 Nisan 2016 tarihinde oturmuştu. Quang, devlet başkanı olmadan önce kamu güvenliği bakanıydı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN