Yeni Zelanda, 2018’e ‘merhaba’ dedi

Yeni Zelanda, 2018’e ‘merhaba’ dedi

Yeni yıla ilk giren ülke olan Yeni Zelanda, 2018’in ilk dakikalarına havai fişek gösterisi ile 'merhaba' dedi.

Güney yarım kürede bulunan ve yaz mevsimini yaşayan Yeni Zelanda, Auckland kentinde bulunan Sky Tower’da gerçekleştirilen havai fişek gösterileri ile 2018’e giren ilk ülke oldu. Havai fişek gösterisinin yapıldığı Yeni Zelanda’da binlerce kişi 2018’in ilk dakikalarına ‘merhaba’ dedi. TSİ 14.00’da yeni yılı karşılayan Yeni Zelanda’daki Sky Tower’da dakikalarca havai fişek gösterisi yapıldı.

İŞTE O ANLAR

AVUSTRALYA'DA 2018'E İLK GİREN ÜLKELERDEN

Avustralya, 2018’e Sdyney kentinde gerçekleştirilen görsel şölenle ’merhaba’ dedi.

Yeni yılı karşılan ilk ülkelerden biri de Avustralya oldu. TSİ 16.0’da yeni yıla giren ülke, 2018’i her yıl olduğu gibi bu yıl da Sydney kentinde havai fişek gösterileriyle karşıladı. Binlerce kişinin katıldığı kutlamalarda, farklı temaların işlendiği görsel şölen dakikalarca sürdü. Sydney Harbour Köprüsü, Opera House, limandaki binalar ve kentin çeşitli noktalarından fırlatılan havai fişekler gökyüzünü aydınlattı. Yeni yılın ilk dakikalarını coşkuyla karşılayan Avustralyalılar, 2018’i birbirlerine sarılarak kutladı.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN